Първият компактен SUV на шведската марка стартира с отлични продажби

...
 
Първият компактен SUV на шведската марка стартира с отлични продажби
Коментари Харесай

Над 20 000 поръчаха новото Volvo XC40

  Първият стилен SUV на шведската марка започва с отлични продажби
Първият пробив на Volvo в сегмента на компактните високопроходими коли се оказа извънредно сполучлив, с повече от 20 000 поръчки световно досега, като първите доставки към този момент стартираха. Новото Volvo ХС40 се приема добре освен от клиентите по света, само че и от международните медии. Компактният SUV на Volvo е измежду седемте финалиста в европейския конкурс „ Автомобил на годината 2018 ”, като спечелилият ще бъде разгласен през март. По-рано през седмицата Volvo ХС40 беше разгласен за „ Автомобил на годината ” от влиятелното британско издание „ What Car? ”. „ С новото Volvo ХС40 навлизаме в най-бързо развиващия се сегмент в промишлеността ”, съобщи Бьорн Ануол, старши вицепрезидент по „ Стратегия и търговия ” във Volvo.

 
 Новото Volvo XC40 е измежду седемте финалиста в състезанието „ Автомобил на годината в Европа за 2018 ”. Новото Volvo XC40 е измежду седемте финалиста в състезанието „ Автомобил на годината в Европа за 2018 ”.
 

„ Volvo ХС40 добавя гамата от високопроходими модели на Volvo, пренасяйки първокласните системи за сигурност, съгласуваност и инфотейнмънт от огромните модели на Volvo в дребния SUV сегмент. Последните данни от поръчките на Volvo ХС40 потвърждават, че нашите клиенти в действителност харесват това, което виждат ”. Появата на Volvo ХС40 значи, че за първи път компанията предлага световно три нови високопроходими модела в най-бързо развиващия се сегмент на автомобилния пазар, проправяйки си път за предстоящ напредък на продажбите и приходите. Новото Volvo ХС40 е първият модел, издигнат на новата платформа CMA, която ще бъде в основата на всички бъдещи коли от серията 40, в това число напълно електрическите.

 
 Системата за сигурност City Safety задейства спирачката на XC40, в случай че лидерът не реагира в точния момент. Системата за сигурност City Safety задейства спирачката на XC40, в случай че лидерът не реагира в точния момент.
 

Новото Volvo ХС40 дебютира със системи за сигурност, съгласуваност и осведомителни технологии, познати от сериите 60 и 90. Иновативните технологии трансформират ХС40 в един от най-добре оборудваните компактни SUV на международния пазар. Те включват системата за сигурност City Safety на Volvo, която задейства спирачката, в случай че лидерът не реагира в точния момент, системата за подкрепяне на лидера Pillot Assist, системата за предупреждаване при овакантяване на пътното платно, система засичаща приближаващите коли, както и 360-градусова камера, която оказва помощ на лидера да маневрира при паркиране в по-тесни пространства. Салонът е особено планиран да обезпечи на пасажерите повече място за тях самите и за техните движимости.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР